Cautare

223 de rezultate pentru "ahmed quffa sani quffa arestati" (6.35 secunde)
Adica regulile sint urmatoarele, eu care am fost achitat, trebuie sa iau o hirtie de la Tribunal si tot eu sa o duc la Politie si sa le zic alora, uitati hirtia asta, am fost achitat, sint nevinovat, va rog sa nu ma arestati.
Aceleasi spectacole televizate cu arestati avand mainile in catuse si aceleasi „eliberari“ din lipsa de probe sau din pricina unor vicii procedurale.
Aceleasi spectacole televizate cu arestati avand mainile in catuse si aceleasi „eliberari“ din lipsa de probe sau din pricina unor vicii procedurale.
38 de oameni au fost arestati dupa protestele din Franta. Oamenii au protestat la Hamburg, ei nu vor sa-si vaccineze copiii.
Piata Operei este ocupata deja de doua zile de timisoreni care scandeaza „Azi in Timisoara, maine’n toata tara!” si care solicita sa fie returnate familiilor trupurile victimelor asasinate si eliberarea celor arestati despre care se spunea ca fusesera supusi torturii de catre organele de represiune.
"Ucraina va rezista", "Putin, ia mana de pe Ucraina!", "Putin, opreste-te!" si "Spune nu lui Putin", au fost cateva dintre mesajele de pe pancarte. In Sankt Petersburg si in Moscova au fost arestati mai multi manifestanti. Si in Bucuresti au loc manifestatii.
Mai mult, dat fiind ca multi dintre cei arestati preventiv, cu taraboiul mediatic de rigoare, sunt eliberati de instante, presedintele a gasit de cuviinta sa denunte judecatorii si, mai ales, sa atace virulent Codul de Procedura Penala, pentru ca ar oferi avocatilor chichite.
Crime suficiente pentru a fi arestati, chiar daca apartineau unei stirpe ilustre, din care facea parte si Petrache Poenaru... Radu incearca sa intre la alte doua facultati, dar nu i se permite inscrierea.
pe baza scrisorii, sunt arestati si Titel Petrescu, si principalii sai colaboratori. Declarati dusmani ai poporului si vanduti imperialismului, sunt condamnati pe viata.
Prin urmare, cine va mai sti daca, spre exemplu, in dosarele cu arestati inculpatii sint asistati de un avocat cu acte in regula sau de un farsor?
15.439 protestatari au fost arestati in Rusia, de la inceputul razboiului. Un cetaten rus a fost amendat pentru ca tinea in mana romanul "Razboi si pace".
A trait clipe de groaza la Jilava, unde cei arestati de militie si Securitate erau batuti, umiliti si pregatiti de impuscare, daca represiunea ar fi reusit.
15.439 protestatari au fost arestati in Rusia, de la inceputul razboiului. Un cetatean rus a fost amendat pentru ca tinea in mana un volum "Razboi si pace".
Iar cu mai putin de 24 de ore inaintea eliberarii, tot presedintele anunta ca autoritatile romane au declansat demersurile necesare pentru a afla daca cei doi romani arestati in Irak erau implicati intr-o actiune de spionaj la baza din Ramadi sau daca, pur si simplu, a fost un incident.
S-au intors acasa si romanii arestati in Irak. Si toata lumea, dar mai ales famiilile, au rasuflat usurate. Un ministru de Externe si-a pierdut scaunul, iar lucrurile s-au desfasurat cam la fel ca dupa intoarcerea ziaristilor rapiti, tot in Irak.
Dupa mai multe luni in care au fost tinuti in arest, ca niste infractori de rand, pana la urma, la sfarsitul saptamanii trecute, ziaristii arestati pentru presupuse infractiuni de santaj au fost eliberati si pot petrece Pastele in familie (pentru a mai gasi o parte buna a lucrurilor), daca de sarbatoarea Craciunului au fost privati.
Se vorbeste despre 500 de mii de lei, de 70.000 de lei, bani care se duceau numai in buzunarele celor care au "reusit" sa fie arestati.
Doi tineri din Buzau, in varsta de 21 si 23 de ani, au pretins ca sunt politisti, apoi au furat banii si cardurile a patru fete. Cei doi au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.
Astfel, au fost constatate 38 de infractiuni si prinsi 37 de suspecti de infractiuni, dintre care 5 au fost retinuti/arestati.
25 de oameni au fost arestati pentru o lovitura de stat. Extremistii germani planuiau sa preia puterea la Berlin. O femeie cu cetatenie rusa este banuita ca finanta gruparea din Germania
google-analytics.com